Citiraj:
Autor privano
Prostrano taman koliko treba , dobre si mjere odabrao , vidi se da će biti odličan propuh pa sa hlađenjem nema problema  , sa takvom masom i materijalom koji je upotrebljen nema nikakvih šansi da se čuju ikakve vibracije  , dobro da ima kotačiće  a i dobro izgleda , ništa napadno , onako nekako klasično , meni se sviđa uradak  . Pohvale meštru   .
|
hvala

ne vidi se na slikama ali je kavez za cd-rom + hdd pričvršćen za konstrukciju kučišta tako ga je nemoguce pomicati da se klima a svaka komponenta (hdd, cdrom) je stegnut s 4 vijka
Citiraj:
Autor SetH
sve mi je oke i sasvim oke rad,samo me čudi ili ja dobro nevidim da sve nije kompletno crno ili je slabo ofarbano
|
Citiraj:
Autor fanATIk
E ovo je pravi case modding a ne kad poslikaju kak su lijepo složili kablove i otvore novi thread zbog toga. Zamjerka samo paintjobu, mislim da tu ima potencijala za puno bolji look. Osim toga, izvrsno.
|
i mislio sam da ce netko to primjetiti i komentirat ali neka, da objasnim malo taj paintjob. iz vana je kompletno ofarbano s 3 sloja tako je to ok, ali iz unutarnje strane sam stavljao samo jedan sloj boje tako da dobijem ovakav okej efekt

, kaj mi se na kraju vrlo dopada... uživo puno bolje izgleda jer slike nisu nešto posebne (ne kazem da je fotić loš, on je vrhunski)
Citiraj:
Autor Vragoder
Konstrukcija od cijevi 15x15mm? Za moj ukus predimenzionirano  Vjerojatno je izašlo dosta teško, btw, koliko teži?
Bravo! Odličan i maštovit rad. 
|
definitivno nije predimenzionirano, opet, ja to na svoj nacin gledam.
kaj se tice kilaže budem ga vagnuo pa vas izvjestim o tome
još jednom, drago mi je da vam se dopada