View Single Post
Staro 17.03.2009., 16:57   #13
naram-sin
The Last Akkadian
Moj komp

naram-sin's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor DraŽ Pregled postova
Ja neznam za vas ,ali ja koristim KLITE mega codec i uz njega dobijes sve stvari, i sve super funkcionira.
S njim koristim Windows media player 11(12 na sedmici)
Majka svih codec packova. Potpisujem. Osim WMP-a.

Lijepo instaliraj K-Lite Mega Codec pack (LINK). Mislim da s njim ne mozes pogrijesiti. Osim (ali fakat) tone kodeka sadrzi i vrlo dobar MPC u novoj Home cinema inkarnaciji i sve sto ce ti trebati, 99,9%. Poglechte listu fichera...

Ima i solidne install skripte, koje detektiraju broken kodeke i trajno ih brisu iz sustava, zajedno sa registry unosima, ima vlastiti auto update, koji se da konfigurirati itd, itd...

Btw, sadrzi i Real alternativu, s kojom u MPC (ili bilo kojem drugom soft playeru) mozes vrtiti sve Real Media fileove, streamove i slicno, nije potrebno isntalirati cijeli RM player. Dakle sadrzi samo esencijalne dll-ove i druge fileove nuzne za RM reprodukciju (pa i browser pluginove).

Osim K-Lite Mega Codec tu je i QT-lite, kao odlicna alternativa za QuickTime, cime ne moras instalirati cijeli QuickTime kako bi vrtio QT fileove. Ima i plugn za FF/IE. LINK

Dosta reklame...

EDIT:
Citiraj:
Autor A-V Pregled postova
7. Instaliram MPC
...
Također ne vidim koji codec mi daje ffdshow?
...
Preko čega su rješeni titlovi?
...
Dakle, MPC je u K-Liteu, ffdshow takodjer, config podesavas tijekom instalacije (mada je defaultni dobar za 96% usera), a MPC moze sam citati subove ili koristis (automatski podeseno) VobSub (u K-Lite 4.7.0 je DirectVobSub 2.39.5.1). Eto...

Zadnje izmijenjeno od: naram-sin. 17.03.2009. u 17:05. Razlog: Vobsub
naram-sin je offline   Reply With Quote