View Single Post
Staro 17.03.2009., 14:25   #16
nexus-6
Pero_Snajper

nexus-6's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor panisher20 Pregled postova
Nije ti ni opticki kabal ni zvucna, ja sam isto imao taj problem kad sam spojio opticki kabal na matičnu plocu, imao sam samo stereo zvuk, dok sa svojom creative extigy mi radi sve normalna, nisam bio uspio rijesiti taj problem, probaj malo proguglat po netu, mozda neces, meni se nije dalo zezat sa tim jel sam koristio extigy kao glavnu karticu na kojoj mi je sve normalno radilo
Nije ista situacija, ovdje je problem dobiti ikakav signal u konzolu zvucnika.

Citiraj:
Autor Skorn Pregled postova
kabel je od Bandridgea, kupljen u Linksu. nisu imali kraći pa sam uzeo od 5 metara dužine, ali za toslink to ne bi trebalo predstavljati problem, barem koliko sam ja upućen.
zvučnici isto novi, kupljeni u HGSpotu. jednostavno mi javlja "no digital input" error na centralnoj konzoli zvučnika i moš ga 'ebat
Citiraj:
Autor w0lfram_ Pregled postova
meni ne trza sta god se vrtilo uvik pise no digital data, odnosno totalno isti problem ko skorn gore...
Sam signal je unutar vidljivog spektra (izvor je crvena led-ica). Znaci kad ukopcas kabel u zvucnu/maticnu, na slobodnom kraju kabla mozes vidjeti crvenu svjetlost. Nije neka precizna dijagnostika, ali dovoljno za suziti spektar moguceg uzroka problema.

Inace, kolko vidim na guglu je more z5500 "no digital input" problema.