Samo da ne mislite da sam zaboravio na mod....
Naručeni su sleeving kit iz italije i neonke iz linksa pa sam u iščekivanju da sve pospajam .... još kad bi se našla neka dobr duša iz zg da mi pokupi neon string crveni da nakitim jelku malo

U međuvremenu sam se pozabavio modanjem dvd-a da mi se uklopi u okolinu

... slike uskoro...
Smišljam i definitivni raspored za ostala dva prednja slota ... imam jedno 5-6 analognih instrumenata pa cu valjda nešto iskombinirati...
Razmišljam malo o napajanju ventova i neonki pa mi sve dolazi ideja da ga izvedem zasebno preko malog trafoa i ispravljača...tako da mi previše ne opterećuje ćufteka
@kasko
Valjda dolazi neki regulator sa njima ... vidjet ću kad stignu .... sutra nadam se
Što se tiče blicanja za sada mislim da necu stavljati ništa.... vidjet ću kasnije kako me bude pucalo
@kladivec
Vodenim bojicama ne temperom ... a efekt hrđe napraviš pastelama .... kad se osuši prešpricaš lakom za kosu da se stvrdne

Mislio sam kućište staviti pokraj prozora pa kad otvorim da par vjetrenjača mogu gonit

Šalu nastranu .... ideja je bila sa više ventilatora na manjim okretajima stvoriti lagano strujanje i izmjenu zraka u unutrašnjosti.... vjerujem da će se svi ventovi (2 upuhavanje + 2 ispuh + 1 napajanje) vrtiti na nekih 5-6 V, a to je što se tiče buke povoljnije nego samo jedan ili dva na 12V. Što se tiče protoka također bi veći promjeri ventova i veći broj trebali nadoknađivati veći protok prilikom bržih okretaja....