Citiraj:
Autor boris87
imam taj laptop...isto se grijo ko blesav..kupi par tuba termalne paste..prvo sam zamjenio na procesoru pastu..onda sam preso pastom po čitavom onom hlađenju i poljepio male pločice aluminija i spoji s njima drugi dio hlađenja od grafe tako da se prenese temp s proca na vamo hladniji dio..i sad proc ne prelazi 38 i ne pali se vent..prije iso i do 50..
isto te male plocice aluminija s termalnom pastom poljepio na wlan bluetooth i tamo ostale one vragove sto su se tu ispod dlana zagrijavali neznam zbog čega..uglavnom nije hdd on je dobar...i sad je tek laptop super..sve zaklopio..nesmejm vise ni otvarat..niti me zanima..bitno da je sad sve ok..
|
woow jos netko da ima ovaj lap
Ove egzibicije ne mogu radit zbog garancije, lap je kupljen proslog ljeta s dve godine garancije, znaci vrijedi jos vise od godinu dana. A ne mogu ga otvorit bez da strgam onu naljepnicu ispod.
A jedva se suzdrzavam da ga ne otvorim i vidim sto tocno grije desni naslon za ruke

Tebi istekla garancija pa si isao to radit?
Inace laptop se strasno grije, everest verzija 5.00 pokazuje:
idle:
cpu - 60
jezgra1 - 50-55
jezgra2 - 50-55
full load: (orthos)
cpu - 90 (slovima: DEVEDESET

)
jezgra1 - oko 80
jezgra2 - oko 80
Tako da ako je tebi prije isao do 50 kao sto si napisao, imao si srece LOL Ne znam da li everest uopce dobro to ocitava, ali je zadnja verzija pa valjda dobro ocitava

Inace laptop normalno radi, a ako rikne, tu je garancija

Jedino sto mi smeta je to drzanje ruke na toplom desnom naslonu za ruke!!