Citiraj:
Autor greg SE
a svejedno mu ne bi smjelo trajati 5 minuta za 2,5GB. Iako, dosta stari diskovi su u igri....
|
Pogledaj dole opis, situacija je katastrofalna.
Citiraj:
Autor M.U.P.
Ono sto me sada kopka, je li to zato jer su to dvije particije na istome hardu pa tu dolazi do neke zbrke..?
|
To je primarni problem.
Citiraj:
Autor M.U.P.
zasto vas pitam oko ovog - jer znam da iako su hardovi dosta fragmentirani, efragmentirat ih trenutno ne mogu jer imam vrlo malo slobodnog mjesta osim na particiji gdje su windowsi i ona je oke, znam da i to sto imam malo free mjesta utjece, ali sve to ne bi smjelo utjecat toliko da kopiranje traje 4 minute...
kabel mi se cini da je oke, ne znam...
|
Probaj u glavi zamisliti tijek prijenosa podataka izmedju dvije particije istog diska, k tome grozno fragmentirane.
Preko 95% vremena glava trckara okolo i ne radi nista pametno. Tu ne pomazu previse ni cache ni command queueing ni sto slicno.
Citiraj:
Autor M.U.P.
zato ne kuzim da te dvije jezgre ne mogu to bolje obaviti i raspodjelit da se uz jednu zahtjevniju operaciju moze a barem normalno surfati...
|
Jezgre nemaju veze s time, iskljucivo diskovi.
Citiraj:
Autor M.U.P.
vjerujem da bi trebao premjestiti drug hard i przilicu na kabelu, ali i s tim, oni se ne koriste uopce u nekim slucajevima pa svejedno dolazi do usporavanja...
|
Ni tu nece nista pomoci ako kopiras s particije na particiju istog diska.