View Single Post
Staro 15.03.2009., 23:13   #18
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Unhappy Par pitanja o Enemy Territoryju a i ostalom...

Pozdrav! Eto i ja, nakon kraćeg (čitaj oko 3, 4 godine kad je izašla zadnja verzija ETPro-a) ne igranja Wolfenstein: Enemy Territoryja a i priznajem, dosadno nedjeljno popodne me natjeralo na to. Prisjećao se divnih trenutaka provedeni uz ET, vratio bi se iz škole u 8 navačer, gladan sjeo za PC - povezao se sa 56kbps na net i molio Boga da mi se na barem jedan server spoji, i tako sve do 4-5 a možda i 6 ujutro. I tako skoro svaki dan, sa ludim Švabima.
Upravo maloprije, odlučio sam skinuti 260 megabajta igre. Instalacija sve, prošlo kako spada, instalirao patcheve (znam da je neki redoslijed postojao 1.02, pa 2.6, 2.6b...itd., ubaciti folder "etpro" pa PB update...). Pokušao sam se spojiti na barem jedan server di nisu uglavnom igrači sa prefiksom plavim [BOT] - šta god im to značilo, nikad me inteligencijom nisu oduševljavali... ETPro server na kojima sam obično igrao, nemoguće pronaći, Jaymodovi i NO Quarter su u điru. Za ovaj drugi prvi put sam čuo prije cca. 10-ak minuta. Prvi znaci da je polako ali sigurno sve to polako u propadanju.
Izađem, da ću instalirati stari ali ne i toliko dobar All Seeing Eye, nađem jedan jedini link, sretan da ću to skinut, ali dolazi poražavajuća poruka - Server down (R.I.P. mu) .

Pa eto, ako bi mi mogao dati ko kakav konstruktivan savjet, kako riješiti ovaj problem, ima li uopće ikakve šanse opet zaigrati po starom, o gejmingu i raznome?
ALiEN17 je offline   Reply With Quote