View Single Post
Staro 14.03.2009., 07:26   #3
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor corsa Pregled postova
Evo prvog od tri pitanja:
1.zadnja solucija mi je kupovanje novog 64 bitnog xp-a(sad 32bit-a),pa me zanima koje sve korake prije tog poduzeti.Imam upiknuta 2x2gb ram-a ,a windozi pokazuju 3gb (ili s grafom 3,25 shared)

2.Imam zvučnu na matičnoj ploči koju nemogu podesiti .Kad uštekam slušalice s prednje strane zvučnici od monitora trebali bi se automatski ugasiti,no kod mene to nije slučaj.
Mogu podesiti da rade samo slušalice ili slušalice i zvučnici,zapravo,mogu sve kombinacije samo ne da se automatski isključi zvuk na monitoru kad upiknem slušalice (zvučna realtek hd vidi pod moj komp)

3.kupio novi vent za kučište i nisam siguran gdje se upikne na matičnoj ploči.Dali je to sys fun konektor? (ima tri pina vent.)
Evo hvala vam unaprijed !
1. 64 bitni sustav moras imati da bi vidio svih 4 gb rama
2. Da li si dobro spojio konektor na maticnoj ploci? onaj od kucista? ako jesi onda skini najnovije drivere (2.18 zasad) i njih instaliraj
3. Mozes ga upiknuti u bilo koji konektor koji tebi pase. na ploci bi mogao imati i vise od 1 konektora za taj vent. upikni ga tamo gdje ti je najzgodnije, tj najlakse ti ga je upiknuti.
alengrosevic je offline   Reply With Quote