review sam po sebi je imao pocetnu ideju, priznajem, sa namjerom barem malo popljucati nVidiju zbog svoje politike. jer ista kartica (govorim kada je 9800GTX(+) naslijedila 8800GTS G92) je dobila prakticki triput-cetiri put vecu cijenu, pa sam ocekivao barem donekle takvu politiku opet. ovaj review je slozen prije nego sto su se saznale cijene opcenito bilo gdje u svijetu, pa tako i kod nas. slazem se da se ne moze nesto previse procitati iz reviewa sto se vec ne zna (jer opet po koji put - rijec je o rebrandiranom proizvodu, tako da se znalo i prije), ali se ne moze reci da nema pomaka sa ovim 55nm kod GTS 250. upravo zato sam trazio reviewe u kojima imaju navedni rezultati perfomansi svih triju kartica (GTS 250, HD4850 i 9800GTS(+)), i ima razlike. sta god tko tvrdio da nema, ne lazu valjda na svih 6 reviewa.
sto se tice eventualne preporuke i hvale samo jedne (bilo koje) kartice, to nikako nitko nece cuti od mene. tako i za GTS 250, ponavljam opet po koji put - i ona i HD4850 su po meni jako dobar izbor i jako slicne perfomansama. ok, HD4850 ima nizu najnizu cijenu po
www.nabava.net, ali opet kazem - ako netko bas eto zeli/voli/mora uzeti nVidiju iz bilo kojih razloga - po meni GTS 250 je bolji izbor svakako od dosadasnjeg izbora - 9800GTX(+). a da ima ili kad bude (ako bude) imala jednaku ili jako malu razliku cijene do HD4850, tada ce biti 5/5.