Citiraj:
Autor BeroVK
Pa slusaj znam da su se ljudi zalili na trzanja slike itd. ali kod mene je sve ok ponekad se dogodi da zatrza slika malo, ali ako vec imas kablovsku za sitne pare mislim da bi bolja opcija bila kablovska ali svakako uzmi na probni rok maxtv pa ako ti se svidi ostavi ak ne vracaj 
|
Ma stvar je u tome sto je gazdarica rekla da je kablovska bila opcija pri gradnji zgrade i da su to kao jednokratno platili (kao dosta love je bilo u pitanju...bar tako kaze, ali ne vjerujem) i da vise nista ne moramo placati. Sada kada je spojeno na obican kabal u uticnicu u zidu imam samo one osnovne programe, a trebao bih imati kablovsku.....
MaxTv cu svakako uzeti, za par minuta idem u t-centar to rijesit i podnijeti zahtjev za taj probni rok....
No, ako netko zna kako da si spojim kablovsku uistinu bih bio zahvalan da mi kaze....a i evo kako uticnica u zidu od antene izgleda....
Ako nista drugo svratit cu do susjede iznad mene da se malo informiram...hehehe...
Zahvaljujem unaprijed na odgovoru!
P.S.
Tehnicar mi je jucer rekao da je sa novim ruterima ispravljeno to trzanje slike kod MaxTV-a, a i sve ostale greske te ko se to trzanje, "smrzavanje slike" i ostalo nekome stalno desava da ima pravo traziti u t-centru ovaj novi ruter, tocni model je Thomson ST780i WL, speed touch.