View Single Post
Staro 13.03.2009., 02:31   #77
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
GTX+ 55nm, zašto veliš da se više grije i troši, i još to boldaš?
da istaknem koja je prednost GTS 250 i nad prethodnicom 9800GTX(+), a samim time i ATi-jevim karticama? jesu obje nVidije 55nm, ali evo nekih slika iz pojedinih reviewa potrosnje struje load/idle, i zagrijavanja:

tko laze, a tko ne - ja ne znam. jer sam isto nasao jos par reviewa u kojima GTS 250 trosi vise od GTX 260, ili vise od HD4870, ali isto tako i dosta ispod 9800GTX+/HD4850/HD4870/GTX 260...... za ove slike znam da su iz ovih 6 reviewa iz kojih sam radio usporedbu, zato sam na njima i bazirao dosad receno. ali znam sto si htio reci, niti meni nije jasno kako se iste kartice promjenjenog imena drugacije ponasaju........ ali po ovome videno iz reviewa - ispada tako.

Burko je offline   Reply With Quote