View Single Post
Staro 13.03.2009., 01:22   #74
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
hm, zasada jedan agrument zasto ne, i to od imo od ovdje najrealnije osobe koja se ukljucila u temu. zasto jedan argument, ne dva? jer cijenu uzimam kao jedan argument, bez obzira na HD4870. jer koliko se tek onda vise isplati uzeti HD4830, koja je malo slabija od HD4850, ali nekih 200 kuna jeftinija? kuzite sto hocu reci .

svakako dobar argument, ali opet kazem, kartica se tek pojavila sa novim imenom, i nema jos ponude od puno proizvodaca. da GTS 250 ima visu cijenu taman usporedno sa HD4850, tu se takoder slazem, jer je to ipak cca 250 kuna, sto je danas jedan S1+dva pristojna 120mm ventilatora. ali osim cijene koja bi mogla i trebala biti niza, koji je jos razlog zasto ova kartica ne valja? pogotovo kad se usporedi sa prethodnicom - 9800GTX+, koja je vecih dimenzija, vise se grije, vise struje trosi, i ima malo (zanemarivo malo, ali ima razlike) slabije perfomanse? jer sudeci po procitanome kako se vecina okomila protiv GTS 250, znaci da odobravate 9800GTX+? da se mene pita, ja bi deset puta prije uzeo ovu GTS 250 nego 9800GTX+, a u tome je i poanta cijele price. zato je i dobila od mene neku ocjenu od 4,5 od 5 (mislim da sam to na Linksu napisao), jer da je cijena jednaka kao HD4850 bila bi bez problema 5/5 (cca 200-250 kuna niza).

ali opet kazem, kartica je daleko od sranja ili pogreske ili promasaja. jest cjedenje vec odavno lansiranog cipa i arhikteture, ali cipa koji jos uvijek odlicno odolijeva zubu vremena, i kolicini konkurencije. i opet kazem, ako netko zeli nvidiju, ili se premislja koju da uzme - HD4850 ili GTS 250, nece niti sa jednom nimalo lose proci. sa HD4850 ce proci jeftinije, to stoji, ali po pitanju perfomansi nece fulati niti sa jednom.

Burko je offline   Reply With Quote