ja imam jedan cvrst argument - konkurencija je 4850 od koje je skuplja 20% a brza (a i to li-la) 1%.
Naravno, osobno to ne shvacam uopce tako jer nema te ustede koja bi me u tom izboru nagovorila na 4850, dovoljno sam zivaca s njom izgubio. Ali velika vecina ljudi vjerovatno da. I to je dio koji ti moras razumiti.
Ili da probamo drugacije (ali racuna se jos kao jedan argument naravno

). Na stranu to sto 4850 nije pol godine pojeftinila kune (osim kod celeta ocito

) ali ni g92b pod kojim god hoces imenom nije dosao do njezine cijene. A izravni su konkurenti. A sada jos izlazi pod trecim imenom pod kojim opet nije u istom rangu. Nitko ne kaze da to tako nece biti, ali situacija je danas takva kakva je.
Kartica uopce nije losa, bemti pa i sam je imam pod aliasom ali s ovom danasnjom cijenom nikako nije zanimljiva. Pogotovo kad je 4870 skuplja 10% a daje 20ak% bolje perfomanse. Za razliku od ovih fram gore-fram dolje usporedbi 20% je vec nesto opipljivo. Vidis, ovo moze biti i argument br. 2
I napominjem da ovo pisem u fazi kada mrzim ATI koja ce me drzati jedno barem jos pola godine tako da u tekstu uopce nema fanatizma