Pomagajte drugovi hocu da se ubijem...
-->
Pozdrav svima,
nikad nisam imao problema sa kompom, relativno puno toga znam o zastiti i svemu ali nesto me gadno napalo i poludit cu. Komp mi radi 24/7 zadnjih 2-3 godine, na njemu bio neki NOD i AdAware i sve super. Ujutro prije posla sam bio na netu, nakon toga na isti se vise ne moze! Pingam default gateway ali van ne ide. Jedan reset routera bi rjesio stvar ali ovaj put ne jer preko istog routera sam sad spojen laptopom bezicno. Dakle radi! Desktop i laptop su u mrezi i uredno shareaju sto treba....
Ajmo dalje, jucer sam instalirao najnoviju verziju NODa (Eset smart security u biti), zadnji update, zadnji AdAware i njegove zadnje definicije i skenirao komp reda radi jer jucer nije bilo problema. Nista nije nadjeno! Sve super. TuneUp utilities je tu uvijek i cesto napravim onaj 1 click maintance. Sve super....nista ne ukazuje na ikakve probleme.
E sad, ubijam se vec satima da rijesim problem i da se spojim na net. U biti, ja sam kao spojen, jer npr. Skype radi ali ukupan promet je jako jako malo 200tinjak paketa sent/received. Ono sto sam primjetio: U task manageru odjednom puno svchost.exe fileova, inace ima jedan, pojavilo se brdo "nepoznatih" lsass.exe, winlogon.exe, csrss.exe, smss.exe, cidaemon.exe.....neki searchindexeri....ma cudo jedno. Pola ovih sasa se ne da ubit. Neke sam ubio...
HijackThisom sam ubio neke gluposti ali cini mi se cist log. Uglavnom vise nemam ideje i molim za pomoc.
Probat cu poslat screen task managera i hijackthis log ako vam moze posluzit!
Puno HVALA!
EDIT BY MOD:
Naslov za pet...
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47659
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.03.2009. u 16:28.
|