Danas mi napokon uveli fiksnu liniju u stan....naravno odmah tehnicar donesao i ruter i sve, ali ono sto je zanimljivo je to da me nitko nije pitao kada sam podnosio zahtjev koji paket ja hocu za adsl!? I sada sam na start paketu od hebenih 1 GB i moram cekati iducimjesec da mi prebace na flat....dali se to moze "ubrzati" i da mi odmah ovaj mjesec nekako na flat prebace!? A 5 hebenih dana sam trebao cekati i usao bih u akciju ono sa tri mj. flat-a besplatno...hebiga, losa sreca!
Izvinjavam se na OT, ali da ne piskaram okolo 15 postova...jer imam pitanje u vezi MaxTV-a....naime, idem sutra u t-centar podnesti zahtjev za MaxTV pa me zanima dali ga mogu odmah tamo preuzeti ili moram kao i prije cekati dok mi ga ne dostave kuci?
Znam da kada sam roditeljima uzimao adsl i MaxTv da su mi to poslali postom....a danas mi tehnicar adsl opremu odmah donesao, pa me zanima dali je to slucaj i sa MaxTV-om sada da ga mogu odmah uzeti u t-centru cim potpisem ugovor......a ako ne, koliko se otprilike mora cekati da ti stigne kuci!?
Skrenit cu jer u novom stanu imam samo par programa......ono, standardne programe...1, 2, Nova, RTL.....za skrenit!
P.S.
Izvinjavam se jos jednom na pocetnom OT.