Citiraj:
Autor greg SE
Ma cek, sta si se ti uopce toliko napalio na ovu temu? Bemti kao da ti netko govori da bacis tu svoju karticu i kupis ovu zbog 1% boljih performansi. Ili da ti brani da si slozis taj crossfire?
Na ovakve modele uvijek pizde samo vlasnici 6 mjeseci starih grafulja ljudi na proizvodjace sto ih ne navlace da potrose lovu na nesto novo. Ovo je jos dobro, kakva se tek rasprava razbukta kada se proizvodjac usudi izbaciti nesto jace a brze od takve, par mjeseci stare graficke. Sjecas li se hrpe bljuvotina koja se ovdje mogla procitati kada je izasla 8800gt i bacila sve svjeze vlasnike 8800GTS 320/640mb u ocaj sto sada svi za manje love imaju vise 3dmarkova od njih. Ljutnja bijes i suze  .....a ne valja ni ovako kada govna za vise love nude nista ili gotovo nista.
narod nikad zadovoljan, nema drugog objasnjenja
|
Ja pričam

.Ma kako se ne bi sjećao tih rasprava,pa falile su kokice da mi zamijene odlazak u kino. A tek kad smo otkrili da je 3850 zapravo 3870 ddr3 kartica,auu veselja. Ima tih primjera milijun,ja samo ne volim hype koji se stvori uvijek kad nešto novo izađe,i narod to kupi,a svoje itekako još dobre kartice daje za šta,600,700kn, da bi kupio ove od 1399 kolika im je sadašnja cijena. Samo sam to rekao,inače mi je kartica da kupujem novo ganc okej. I tjera sve na high na 1920x1200.Bez AA i AF,jasno.