Citiraj:
Autor greg SE
ma problem je sto narod ocekuje s novim proizvodom i nove performanse (po mogucnosti barem duplo jace za upola manje love). Nazalost to bas i necemo vidjet. Ne samo kod nvidie, pa i ovo sto ati najavljuje nesluzbenim kanalima je samo prepakiravanje jednog te istog u 120 verzija. Te jednoj malo digni takt ali smanji broj shadera, drugoj daj sve sharere procesore ali sasjeci sporijom memorijom, trecoj daj sve ali srezi sabirnicu. Gdje smo to vec gledali ono? Hmm, da...nvidia u zadnjih 2 godine 
|
Naivno je to očekivati,a još naivnije kupiti.To je sve,i tako se priča ponavlja unazad 2,3g otkad je hardver dostupniji nego ikad cijenama. Sad baš da ću se diviti nečemu zato šta je novo i piše 250 a ne 9800GTX+,e pa neću,bio troller,spammer ili samo jako bistar

.
Po meni je 250 idiotarija ravna 4830 kartici,koja je ni vrit,ni mimo,clockana dostiže i prestiže ponekad 4850 model,stock kartica je slabija,isto tako i nvidia sad ubacuje ovaj 250 model. Nigdje,ni vrit,ni mimo. Ali para i ljudi koji će trošiti nikad previše. Prostora za napredak je uvijek ipak manje.
Ne definira cijena uspjeh i popularnost kartice burko,nego što dobiješ za tu lovu,a ako dobiješ nešto što već postoji na tržištu po nižoj cijeni,sad stvarno o polovnom i neću,makar sam neki dan zatupio s tim,priznam,pričam o novom,zašto bi netko sa bilo kojom g92 karticom prelazio na ovo?! pa i g80.
Nema smisla. Da kupujem novo kao marko,i da me nije briga da za 200kn više dobijem polovni CF

,moram ja,4850tica,onda bi kupio,i chillao.
BTW složio jučer taj CF single šroteva Sapphire i rade odlično,napajanje je kao moje doduše,al dobro.Samo da kažem da smo dvije kupili za 1400kn šta na njuškalu šta newsima i složili na x38 ploči,sve radi super.Grijanje,ne bi znao.

Navodno su 9.2 driveri posložili CF 4850 pa smo to i probali.
Samo da se malo osvrnem,bez ljutnje jasno,na šest reviewova.Pročitao sam ih valjda preko 200 otkad pratim Vga segment,i svi imaju nešto zajedničko,a to je da su hype-ani do bola,čitaj,prenapuhani. Na kraju to ipak dovodi u pitanje njihovu vjerodostojnost i uvjete testiranja. Gilberta se razapelo da mi se želudac okrenuo,kad dečko jadan nije čisti install OS-a napravio,mislite li da se to vani radi?! Tko meni kaže da oni nisu recimo,napamet ću, usporedili 9800GTX+ na 3.2 procu a napisali da je na 4.0 testiran,dok je GTS 250 testiran zaista na C2D 4.0 . Tko to meni iz grafova onih i brojki može kazati?!
Ne mislite da je ovo teorija urote,ovo je nešto jako realno još otkad sam gledao peglanje 9800pro od strane 6600GT,pa preko veoma čudnih rezultata 7600GT vs. X800XT kartica,pa sad 4850 vs GTS 250. Ne kažem sad svi briju, ja u pravu,nego sam od onih,dok ne testiram osobno,ili mi netko od prijatelja ne provjeri,ja to neću kupiti.
Moju karticu ima wolverine,kkljajic je imao,i još par tu ljudi,i to je dovoljna preporuka. Pričekajmo marka i njegov osvrt.

I njemu slične,koji će kupiti.