View Single Post
Staro 12.03.2009., 12:48   #52
Cele303
Banned
Moj komp

Cele303's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
zahvaljujem svima na pohvalama, lijepo cuti pohvalu

btw, kako sam napisao na Links-u na kojem sam prvo izbacio usporedbu, stvari su jako izjednacene kod ove dvije kartice. za mjesec-dva ce cijena ove GTS 250 najvjerovatnije pasti, ATI-ju nece (barem sudeci po stagniranju cijene zadnjih pola godine), i cijenom bi se mogle skoro pa izjednaciti. tako da je IMHO svejedno koju karticu kupiti jer su obje vrlo dobre, mozda GTS 250 malo skuplja - ok. ali prakticki nema se sta pretjerano progovoriti ako se netko odluci na GTS 250, a ne na HD4850. nije tolika razlika u cijeni (~200 kuna), a ako netko zeli i voli nVidiu - nek ju uzme. zapravo se svodi na to da tko zeli i voli crvene kartice - preporuka HD4850 sa boljim hladenjem, tko voli i zeli zelene kartice - GTS 250.
Pohvala za trud, sve na jednom mjestu, još da je manje spamanja ili trolanja od strane forumaša tema bi bila vrlo konstruktivna za svih željnih informacija... Zato podrška s moje strane za thread...

Ja neću ulaziti u to koja je bolja ili isplativija po navedenim testovima, samo bi rekao da sam pročitao na Fudzilli da će Ati napraviti price drops tako da 4870 uđe u domenu gts 250 prije nego nvidia spusti svoje cijene, ako je to točno onda će gts 250 imat ljućeg protivnika bar neko vrijeme dok i oni ne naprave svoj price drops, u tom slučaju bi kupci poput Marka 1 koji su trčali kupit novi proizvod osjetno preplatili svoju karticu...

Prikladno je za ovu temu po pitanju cijena da se pohvalim da ja trenutno imam u prodaji preko computer shopa Sapphire 4850 za 900kn, a koštaju me 700kn pa je ogromna zarada u postocima a nema jeftinijih na nabavi.net, frendovima sam smanjio zaradu ali svejedno i s cijenom od 900kn 250 gts nema šanse kod mene i mojih kupaca u Rijeci...
Cele303 je offline   Reply With Quote