View Single Post
Staro 12.03.2009., 12:31   #467
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Upitno je da li softver s kojim to gledaš ima potreban codec za gledanje HD signala. Mada, na HD Promu bi trebao biti MPEG2 format
Hmmmm... stoji neka poruka kao HD radio, kao da na tome kanalu samo emitiraju radio , nis budem pogledao kada dodem doma jer sam stavio neki low life softwer sto je dosao snjim ali svejedno sam nasao skoro sve programe osim toga HD-a....

Citiraj:
Tako je i kod mene. Sad jel to do tunera ili LCD monitora (ili kombinacije) pojma nemam.
Nekako mi vuce da je do signala, koliko sam ja upoznat sport i emisije (tipa otvoreno) se vrte u 60fps-a a SD signal je "i" (interlaced) dok se filmovi serije i ostalo vrte u 24fps-a, jos pogotovo ako se vrti kao kod mene naprimjer na rezi 1280x720p, pa se vidi to mutnjenje pri naglim pokretima...

Jedino po meni logicno objasnjenje sada...

EDIT:thopok cek znaci ja sa ovom karticom (tj USB-om) nemrem gledati HRT HD PROMO?
Da sad sam vidio, a jesam baksuz, moze preporuka iz linksa onda neki USB tuner da danas zamjenim?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 12.03.2009. u 13:15.
Gjurovski je offline   Reply With Quote