Citiraj:
Upitno je da li softver s kojim to gledaš ima potreban codec za gledanje HD signala. Mada, na HD Promu bi trebao biti MPEG2 format
|
Hmmmm... stoji neka poruka kao HD radio, kao da na tome kanalu samo emitiraju radio

, nis budem pogledao kada dodem doma jer sam stavio neki low life softwer sto je dosao snjim ali svejedno sam nasao skoro sve programe osim toga HD-a....
Citiraj:
Tako je i kod mene. Sad jel to do tunera ili LCD monitora (ili kombinacije) pojma nemam.
|
Nekako mi vuce da je do signala, koliko sam ja upoznat sport i emisije (tipa otvoreno) se vrte u 60fps-a a
SD signal je "
i" (interlaced) dok se filmovi serije i ostalo vrte u 24fps-a, jos pogotovo ako se vrti kao kod mene naprimjer na rezi 1280x720p, pa se vidi to mutnjenje pri naglim pokretima...
Jedino po meni logicno objasnjenje sada...
EDIT:
thopok cek znaci ja sa ovom karticom (tj USB-om) nemrem gledati HRT HD PROMO?
Da sad sam vidio, a jesam baksuz, moze preporuka iz linksa onda neki USB tuner da danas zamjenim?
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12