Citiraj:
Autor Problem
ti ocito neznas da nije sve u pixelima, prije mu fali autofocus i blic 
Ali za prosjecnog usera, slika pod dnevnim svijetlom je sasvim solidna 
|
Potpisujem, i vise nego solidna u nekim slucajevima, jos kada uzmemo u obzir da kamera nema niti jedne postavke niti zoom ni autofocus...
Po pitanju stylusa, hvala svim bogovima da ga nema jer je stylus nesto najneprakticnije sto sam u zivotu iskusio... Jedno vrijeme sam koristio neki HTC tj MDA Touch sta je tmobile davao, to smece ima stylus. Bio sam toliko zgrozen nad uredajem da sam zamrzio stylus iz dna duse... Nemogucnost pisanja u pokretu (sto je opet malo teze kod iphonea jer nema tipke, pogotovo u autu, ali probajte pisati sa shitlusom u autu dok vozite i po mogucnosti mijenjajte brzinu

. Totalno spor odaziv ekrana, nepreciznost, opcenito sporost samog uredaja za sto je zasluzan allmighty windows mobile, em sto je ruznog izgleda em sto je nepotrebno zakompliciran i SPOR i zbugiran tako da ce se dogoditi da mozda morate resetirat uredaj, ma katastrofa... Inace sam zamrzio windozere na desktopima, a mobile ne zelim ni najgorem neprijatelju...
Iphone definitivno ima najbolji display po pitanju brzine, ima i lijep brightness i cistocu display, ali postoje i vece rezolucije ako cemo bit malo kriticni... Jos nesto, nisam probao surfat na drugim smartphoneovima osim na tom HTCu i shvatio sam da je to nemoguce, em sto ima internet explorer, em sto ne prikazuje internet stranice ni priblizno kako treba, i jos se srusi kod ocitavanja vecih stranica... Onda slanje pjesma prek bluetootha, wow to stvarno treba svakom poslovnom korisniku, uvijek kada dodem na sastanak pustam ljudima nove pjesme sto sam si razmijenio sa ostalima

, yeah right, ne kazem da to nije potrebno na iphoneu, to je ipak jedna osnovna stvar u danasnje doba... Sto se tice video snimanja, to fali, ali mobitel nije raden uopce kako bi bio nesto za fotografiranje tip K serija SE-a... Mana mu je i plasticno kuciste (samo 3G) da nebi ispalo da glorificiram iphone... No kada pogledamo da je ovo appleu drugi mobitel koji je izdao a samsungu/SE-u/xyz jedno milijunti onda treba stvari drugacije gledat.. Mogli su oni napravit i mob sa 5 mpx i bt sharingom i 32 cak i vise gb, sa boljom rezolucijom dugotrajnijom baterijom aluminijskim kucistem brzim procesorom i vise memorije i razne druge dide nametat gore ali nisu... Zasto bi to sve stavili odma kad mogu izdavat jedan po jedan model koji ce donositi nove stvari i kada mogu na par preinaka opet zaradivati milijune... Isprike na iskaljivanju bijesa

... Ljubomora je grozna stvar/iphone nije skup