View Single Post
Staro 12.03.2009., 00:08   #34
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Jooj Pregled postova
Da nemaju lopova u dfi-u??
S http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=033549 ovom sam talođer dobio 2 sata a ne 4 koliko piše u manulu... no sve zapakirano i novo kao i kod tebe...
A s drugom dobio nečitljiv cd tj vidljivo je bio oštećen i naravno kao takav nečitljiv
Citiraj:
Autor zmaster76 Pregled postova
Sory na spamu da su i ja uključim u raspravu. Frend neki dan uzeo Abit AB9 i od bundlea dobio samo original cd sa driverima i backplate limić, ali od neke druge ploče. Otišao nazad reklamirati i dali mu IP35 pro (nakon malo natezanja i prijetnje inspekcijom).
To je do HGspota i njihovih "aukcija".

Oni dobiju neku ploču od XYZ kupca na reklamaciju. Njemu riješe tu reklamaciju o roku par dana a onu zaprimljenu ploču pošalju na servis/repariranje. Ako uspiju dovesti ploču u red onda stavljaju na "aukciju", ako tamo ploču niko ne kupi onda ploču puštaju u prodaju po nešto nižoj cijeni od one koja bi inače trebala da bude. Kada kupiš takvu ploču dobiješ manje stvari nego što je navedeno na oficijelnim stranicama proizvidjaca, dobijes CD sa driverima kućne radinosti, pogrešan backplate limić i slične stvari...