View Single Post
Staro 11.03.2009., 20:53   #93
velorien
Premium
Moj komp

velorien's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
U oglasniku/news grupe, dobiješ nov, neotvaran iPhone 3G s garancijom kojeg otključaš na bilo koju mrežu osim Tele2 (a s malo kreativnosti možeš i Tele2) i s jednogodišnjom garancijom. Naravno govorim o 16GB modelu, a i još sam puno rekao cijenu jer sad već idu i po 2300 kn. To je ovaj model iz T-Mobilea.

Jesi probao kad gledat filmove na 3.5" ekranu? Izgledaju odlično i savršena stvar za duga putovanja vlakom. Tko uopće čita knjige?
Hmm jesi probao kad izvadit mob pod ispitom i jednu skriptu prolistat i naravno dat ispit? <- To sam radio isto na svom P910i, a iPhone ima veći ekran
Na internet se i ide preko WLANa (jedino ako si uzeo neki podatkovni paket u T-Comu/Vipu), a hotspotova ima u svakom gradu na svakom koraku. Mobilni internet nije bauk.
Čak i u zabiti od Bjelovara imaš besplatnih Metronetovih hotspotova te u par kafića isto nude WiFi.

Kronično ti nedostaje uzimanje jailbreakanog iPhonea u ruke te igranje s njim duže od 2 minute, po mogućnosti duže i od 10 minuta. Kad to obaviš onda opet napiši dojmove.
velorien je offline