View Single Post
Staro 11.03.2009., 18:21   #928
Verbum
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor panisher20 Pregled postova
i s cime se vise zadovoljniji sa 260GTX ili 4870x2??? ja da imam 4870x2 nebi ja to mjenjo ohohoo
Pa kao sto sam i naveo puno sam zadovoljniji sa 260gtx.
Da imam kao ti monitor preko 22" vjerojatno bih ostao na 4870x2.

Evo ova 260gtx u idle-u na 48C i necujna,a u loadu ne prelazi 70C jest da se vent cuje ali to se ne moze usporedjivati sa jednom 4870x2 po temperaturi ili buci nikako.

Moja filozofija koja je proizasla iz navedenog iskustva je da u buducnosti necu vise kupovati x2 kartice, a niti slagati sli tj. crosfire jer dobitak nasuprot ulogu je uvijek ne isplativ pogotovo kada se uzmu problemi sa driverima tj. redovitim frame dropom. Tu jednako mislim i na ati i na nvidiu. Po meni sli i x2 kartice su samo za extreme konfiguracije ili gejmera gdje novac nije upitna stvar.

Sve u svemu na ovoj grafi igram crysis (opet napominjem uzeo sam ovo kao primjer zbog zahtjevnosti za graficke) na 1680x1050 sve na high na dx10 i frame rate jaaaako rijetko pada da se osjeti, vecinu vremena je idealno fluidno.
Prvo sam bio sokiran jer sam ocekivao puno losije performanse od 4870x2, no ispalo je da sam u krivu.

Kao sto sam rekao 260gtx je za 22" monitor daaaleko najbolja grafa bez obzira na sve moguce sli ili crosfire kombinacije. Jer to je ipak jedan cip koji svoj posao s obzirom na ulozeno obavlja odlicno.

Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 11.03.2009. u 19:48.
Verbum je offline   Reply With Quote