View Single Post
Staro 11.03.2009., 18:20   #40
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
zahvaljujem svima na pohvalama, lijepo cuti pohvalu

btw, kako sam napisao na Links-u na kojem sam prvo izbacio usporedbu, stvari su jako izjednacene kod ove dvije kartice. za mjesec-dva ce cijena ove GTS 250 najvjerovatnije pasti, ATI-ju nece (barem sudeci po stagniranju cijene zadnjih pola godine), i cijenom bi se mogle skoro pa izjednaciti. tako da je IMHO svejedno koju karticu kupiti jer su obje vrlo dobre, mozda GTS 250 malo skuplja - ok. ali prakticki nema se sta pretjerano progovoriti ako se netko odluci na GTS 250, a ne na HD4850. nije tolika razlika u cijeni (~200 kuna), a ako netko zeli i voli nVidiu - nek ju uzme. zapravo se svodi na to da tko zeli i voli crvene kartice - preporuka HD4850 sa boljim hladenjem, tko voli i zeli zelene kartice - GTS 250.

Burko je offline   Reply With Quote