Citiraj:
Autor fratartucko
Ako ti je stvarno cilj dobiti konstruktivne odgovore, navedi u koju svrhu ćeš upregnuti laptop(poslovno, zamjena za desktop, "studentski" laptop), a mogao si navesti i cijene...
Neki općeniti odgovor bi bio, obzirom da su kvalitetom izrade i komponentama podjednaki(Asus ima nešto jači proc, Acer nešto jaču grafičku), uzmi Asusa zbog duže garancije, naravno ako su izjednačeni cijenom...
Drugi put više podataka, pa možda dobiješ više odgovora 
|
Ovaj prijenosnik bi se sluzio iskljucivo office & internet, mozda AutoCAD, to je poklon bratu za studiranje. Pa sam malo u dvojbi. Znam da ne mogu pogrijesti.
Cijena je 420€ Acer,dok Asus je 500kn skuplji, u svakom slucaj favorit mi je Acer ima vise tehnikalija, kaj mislim da bude burki i koristio, dok Asus ima Core 2 Duo i veci HDD i 2 godine garanciju. Dvojba je samo sto se tice Core 2 Duo.
Znam da Core 2 Duo je 15-30% jaci od Dual Core, ako uzmemo u usporedbu da
Acer Dual Core 2.16GHz :
Asus Core 2Duo 2GHz (+20%) tako da dolazim na efektivan dio skoro isto ali ako uzmemo 2MB cache kod Core 2 Duo, onda je Core 2 Duo u prednosti ali koliko je to od velikog utjecaja e to bas neznam. Jer nikada nisam radio usporedbu cache memorije tako da me to muci.
Zna li tko ?
I da Acer nikada nisam isprobavao, tako da me je zanimalo dali tko ima Acer te serije ili tog modela. Pa sam ocekivao da cu netko reci
Why Acer.... i pokoji savijet.
Jos koji prijedlog? bio bi jako zahvalan.