View Single Post
Staro 11.03.2009., 15:46   #36
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Kao što ovdje apsolutno svi zanemaruju da se HD4850 može naći,i da se nalazi za 750kn.Nikakvih 1400. Ja to kao ekonomist ne mogu zanemariti,te kartice imaju garanciju,nisu stare 8g kao moj automobil,rade,i sigurno nemaju duplo slabije performanse spram ovih ubernovih rebrandanih nvidia. To je sve što želim reći.
ja stvarno ne kuzim kako odbijas prihvatiti da se novo i polovno se ne usporeduje. prvo, ja se slazem da je bolje kupiti polovnu 8800GTS G92, HD4850, 8800GT, nego uopce gledati novu HD4850 ili GTS 250 ili xyz. ali nije u tome stvar, nego ako usporedujes cijenu jednu kartice sa cijenom druge kartice, pa zar nije fer da ih usporedujes jednako? cijenu nove sa cijenom nove, polovne sa polovnom?
btw, ovo za auto je bilo zbog iste ove price. samo sto si ovdje dopustam vise jer sam otvorio temu, i osjecam potrebu braniti ono sto sam napisao, barem dok me se ne uvjeri u suprotno. a ti si daleko od toga, iskljucivo i samo tvrdis da se GTS 250 nikako ne isplati jer naravno je usporedba polovnog sa novim. jer tom logikom se IMHO ne moze, sta onda nisi prokomentirao cijenu jedne HD3850 polovne usporedujuci ju sa HD4850/9800GTX, ma i slabijim karticama ali novim iz trgovine? ekonomist si, pa valjda znas donijeti isti zakljucak. ili jednostavno ti se ne uklapa u pricu o isplativosti, jer nije jednako novo i polovno..........

Burko je offline   Reply With Quote