Ma gledaj,novac nije relativna,nego veoma egzaktna stvar. Da li tebi crijeva rade na moje postove,nažalost ne postoji opcija potegni vodu,nego prijavi post, pa slobodno uz obrazloženje mojeg propusta,toru prijaviš apsolutno svaki moj post. O svojem automobilu ovdje neću reći ni riječi, ta tema je ionako tamo zatvorena,jer je suluda,u početku već bila.
Kao što ovdje apsolutno svi zanemaruju da se HD4850 može naći,i da se nalazi za 750kn.Nikakvih 1400. Ja to kao ekonomist ne mogu zanemariti,te kartice imaju garanciju,nisu stare 8g kao moj automobil,rade,i sigurno nemaju duplo slabije performanse spram ovih ubernovih rebrandanih nvidia. To je sve što želim reći.
Po tvome je valjda ovo odlična kartica,pa ja nisam ništa o njoj krivo ili netočno rekao,osim da za cijenu te nove uzmeš CF 4850 koji je bar 40% jači. Ako je miješanje novog i polovnog,a ISTOG!!,ravno miješanju krušaka i jabuka, onda ću zaista šutiti,i suzdržati se. Čudno samo kako ovaj forum tako nikad prije nije funkcionirao,to je IMO,i ja to ne mogu prihvatiti.Isprike. Gledam stvari malo šire.Malo puno.
Dok se GTS250 počne polovna prodavati za 1000,1100kn valjda će 4850 koštati 600kn. A performanse i dalje neće biti 30% veće. Ma,nebitno.