View Single Post
Staro 11.03.2009., 13:38   #84
bartokomus
Registered User

bartokomus's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Ja koristim ReaddleDocs i najviše mi se svidio isprobao sam još 3 (zaboravio sam kako su se svi zvali ali ovaj je daleko najbolji. Na svima sam primjetio da lakše otvaraju pdf nego word (i vizualno mi je ljepše gledati pdf jer vidiš stranicu po stranicu a u wordu ti sve spoji jedno iza drugoga) tako da sve iz worda prebacim u pdf
Dobre stvari su mu brzina, ima bookmarkse, pamti zadnje otvoreno mjesto u dokumentu (znači ako otvoriš XX dokumenata na svih XX će zapamtiti gdje su bili otvoreni, ali ako ih prebaciš u drugi folder to izgubi i vraćanjem u isti folder opet sve vraća) ima fullscreen opciju, i meni super stvar, ako okreneš ipod/iphone naglavačke neće ti okrenuti dokument nego će ga ostaviti landscape (tko ga koristi za čitanje ležeći na boku shvatit će šta govorim) možeš mailati doc direktno iz aplikacije, možeš scrolati po doc tako da scrolaš po postocima, može se koristiti kao prenosni wireless disk preko My Network Places.
Loše stvari ste već primjetili ali valjda će i to razviti, koliko ja znam to u vezi searcha i uređivanja dokumenata još nema nijedna od sličnih aplikacija i još mu je mana što ne otvara fileove preko 10mb.
bartokomus je offline