Citiraj:
Autor Valg
Ne, nego si ti tvrdio da je X-Fi nešto super woaa kartica, ono faking nešto, čak sam ti stavio slike čipova no ti si i dalje tvrdio da to nije točno, a sada sam sebe veslaš "X-Fi nije pravi X-Fi". Bravo, to sam ti ja pričao, no nema veze...
|
Pravi X-fi i je faking nešto,naspram ovog Audio wannabe smeća,i Audigya SE, počevši od HW akceleracije EAX-a,do ASIO drivera,koje ove ni u snu nemaju. Drugi je procesor,tako da nisu usporedive.
X-fi Audio nije X-fi kartica.Shvati,i ti to nisi pričao,moj post gore je identičan onom gdje sam i ja pobrao hlađenje radi tebe. Smiri malo,i dalje ne razumiješ.
Bolje ti riješi ovu umjetnu krizu,dok se cijeli svijet trese,ti sve složi lijepo u jedan ps na pce forumu.

Krade se narod?! Trajat će još 3,4 mj kod nas?! Pa otkud tolika drskost kod tebe,da to netko tu zaista i pročita i popuši. Gdje su ti činjenice za to,i dokazi. Da mi protumačiš zašto će kod nas trajati 3,4mj baš toliko evo,a ne možda godinu dvije,duže. Nego 120 dana duže,i opet smo gdje. Na konju?!
Nemoj se ljutiti ali pišeš prestrašne stvari koje ja kao magistar ekonomije ne mogu čitati.
Zamolio bi te samo da prelistaš,ako ti je čitanje napor,tjednu analizu PBZ-a. Pa mi izvuci iz nje gdje se to vidi kraj krize,kod nas,u trgovinskoj razmjeni?!
http://www.pbz.hr/default.asp?ru=613...1&sid=&jezik=1
Broj ti je 219,zadnje izdanje biltena. Moraš ti još jako puno učiti.