View Single Post
Staro 11.03.2009., 11:56   #26
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Nisi dobio ban za ništa,bez brige. I dalje si,štoviše uvjeren,da je Audigy SE ustvari X-fi. A na šta ti misliš,točno koje kartice,nijedna od njih nije X-fi. Lako se ovako mrdaju i moddaju softverom iz prostog razloga jer imaju isti audioprocesor započet još na SB Live! 24bit karticama,pa Audigy,SE itd. Njih se da moddati.

Ti si se zavarao bojim se X-fi Audio karticom,koja to i nije(mislim - nije X-fi) makar se tako zove.Ima naime isti audioprocesor kao i AudigySE. Zato se da moddati jedna u drugu.

Pokušaj Audigy SE odnosno X-fi Audio moddati driverima u pravu X-fi Music ili Gamer/Titanium,pa javi rezultat.

Ovo sa Realtekom HD je tipičan crack i warez,ništa drugo. Ilegalni mod drivera koji je dobrodošao,ali omogućuje tek softverski uvid u mogućnosti prave X-fi kartice tipa Music,Gamer,Titanium,Platinum,Elite pro,koje god.

X-fi Audio je posve identična kartica Audigyu SE,samo šta ima naprednije drivere sa Crystalizerom i poboljšanim sučeljem,bez potrebe za otključavanjima i glupostima,ali to i dalje nažalost,ne, nije prava X-fi zvučna.

Daniel k ti je zadnji 1 0079 čini mi se verzija,ali ne instaliraš njegov driver,nego samo softver. Pošto je to nemoguće instalirati zasebno,potrebno je lupiti full install, i preko toga opališ realtekov x-fi driver. Meni radi sve,osim evo šta sad ne vidim više Crystalizer u opcijama,u hebemti . Ni Vista ne zna koja je karta unutra, sad dolje piše Realtek X-fi recimo,100 glasnoća, a u creative softveru jedino nema Crystala. Čudno. Ma opet ću ja to sprčkati bez brige .

Kraj umjetno stvorene krize? Jel ti to mene vučeš za ban,a tek me tor odbanirao. Hoćeš podatke DZS-a samo za trg.razmjenu u siječnju 2009,samo uvoz/izvoz postotke ti dam,bez ijedne dodirne točke sa burzama,čisto unutra van princip u kakvoj smo banani.A ti o rješenjima pričaš.Nemoj,banovi su spremni. I to nije tema.
thedream je offline   Reply With Quote