Što se tiče kvalitete corsair vjerojatno drži više do kontrole (kako izlaznog proizvoda, tako i ulaznih komponenti te proizvodnog procesa) pa samim time konačni proizvod poprima bolje karakteristike pri večem stupnju kontrole...
Kvaliteta je škakljiv pojam i jako ju je teško definirati....nekom je nešto jako kvalitetno sa 10% tolerancije dok nekom niti 0,01% nije dovoljno kvalitetno...
Za donijeti neku ozbiljniju ocjenu kvalitete nečega trebalo bi uzeti u obzir veći uzorak pa kroz odstupanja od prosjeka donijeti ocijenu kvalitete, ta se ocijena donosi s obzirom na neku referentnu zadanu vrijednost ili se donosi s obzirom na odstupanja od srednje vrijednost....
Što se tiče grmljavine ... mislim da nema niti jedne sigurnije zaštite od fizičkog odspajanja iz utičnice... sve ostale zaštite bojim se da neće pomoći prilikom prenapona od nekih 20000V ako se dobro sjećam...
Corsair bi trebao bolje podnijeti varijacije napona u mreži ali kod grmljavine mislim da ne bi trebalo biti veće razlike...
Dosta sam vremena koristio no-name napajanja i nikad nisam imao problema...
Sada imam čuftu i on je za sada ok ... osim što je vent prozujao...

Po meni bi i neko šrot napajanje trebalo biti sasvim ok za običnog korisnika...
Brand napajanja sa preko 500/700/1000W po meni su za okorijele overclockere...sli...tri way sli....crosfire....server... i slično...