View Single Post
Staro 10.03.2009., 14:54   #2042
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Van Wilder - kako je ovo neduhovit izgovor od komedije dobio ocjenu preko 6 na IMDB, nije mi jasno. Valjda je dosta prikazivan po ustanovama za mentalno hendikepiranu djecu koje imaju pristup internetu. Priča je nudila solidne osnove za dobru komedijicu, nažalost ništa od toga. 1/10

Balls of fury - katastrofalno loša komedija/parodija, ali puno blaži oblik katastrofe od Van Wildera. Glupa priča do bola. 3/10

You don`t mess with Zohan - evo primjera dobre komedijice. Na par mjesta sam se doista pokidao od smijeha. Inventivno, zabavno i duhovito. A nije za odbaciti ni divna, iako pomalo utopijska, poruka o potrebi mirnog suživota raznih rasa, narodnosti i vjeroispovjesti. Nisam mislio da u takvom filmu može proći promicanje dijaloga i tolerancije, ali po mom mišljenju to im je pošlo za rukom više nego većini ozbiljnih filmovima. 8/10

Lord of war - obično nisam baš lud za ovakvim ploudokumentarističkim dramama, ali ovo je izvrstan film. Odlična uloga Nicholasa Cagea, vjerojatno njegova najbolja uz onu u Face offu i Leaving Las Vegas. 8/10

Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Evo pogledal sam Far Cry film i po meni bas nema neke pretjerane veze s igrom, sve je nekak nabacano. Ajde radnja se dogada na otoku (meni je izgledalo vise ko neki otok na jezeru u nekom planinskom kraju, dok je igra "Set around 2020 on a set of beautiful tropical islands in the pacific") di se vrse geneticka testiranja na vojnicima...bla bla bla Jack Carver upada na otok i sve krece po zlu.
Film je recimo onog tipa kaj prikazuju RTL i Nova dok ne znaju kaj da prikazu pa puknu neke nisko budetne akcijske filmove, makar mogu reci da je ovo cak ok ispalo, ali definitivno ne zasluzuje nositi ime Far Cry.

Da btw jel mi moze tko prepruciti neke dobre dokumentarne filmove o NLOima, paranormalnim dogadajima i sl. ?
Zakon avatar! Eeeevil, eeeeevil monkey!

Što se tiče dokumentaraca u NLO-ima, slučajno sam ulovio jučer par minuta "Na rubu znanosti" i preporučili su dokumentarac pod nazivom "Out of the blue"

Nisam ga sam gledao jer mi tematika i nije nešto interesantna. Ako "oni" dođu, valjda će netko otvorit topic u svaštari. Ili će pisat na Google newsima

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 10.03.2009. u 15:21.
Delta S4 je offline   Reply With Quote