View Single Post
Staro 22.07.2004., 20:48   #23
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ok, mirna ruka, oštra igla, dobro svjetlo i povečalo, malo vremena, srebro i vidi Athlon XP 2000+ se transformirao u Athlon MP 2000+ ... razlika u cijeni prava sitnica 470 kn (za BOX verziju ) Athlon XP naspram 1740 kn :mad: Athlon MP, eto ubacio u Tyanicu, dobio post 2 CPU detectet i SMP radi, stabilnost će valjda biti kako treba, ako CatKilleru Duroni rade nakon svih onih mučenja do duboko u noć valjda će i ovi Athloni raditi ... mislio sam si zet 2200+ ali razlika je nekih 470 naspram 580 pa to puta dva, ne fala ... bio sam neko vrijeme i bahat pa milio ubaciti dva Mobilca 2500+ (rade u toj ploči i to bez ikakvih modanja po procovima) ali 1800 kn mi je malo skup sport ... E sada samo još napajanje koje ima barem 30A na +5V liniji i sutra bi mogao onda upogoniti još taj dual, a ASUS i celić bi mogli počet guliti dedicated za WLAN. E da članak je gotov o tome kako WLAN bum poslao nakon još malo lektoriranja ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote