Nedavno sma nabavio Warhead konačno, te sam odlučiio prije nego njea počnem igrati još jednom proči Crysis, sada konačno na high detaljima sa ovom konfom, i dogodio mi se čudan grafički bug. Znate ono kada se ima uključena neka "maximum" opcija, ili kako se to već zove, pa odijelo svijetli tj pulsira? Npr strenght pulsira crveno, speed bijelo/bež... E ali meni je boja konstantno tu. Ne pulsira nego je cijelo vrijeme obojeno i to izrazito jako. I osim što izgleda loše (jeftino), za razliku od onog kul pulsiranja, i smeta pomalo za oči, prejarka je boja (crvena prvenstveno) - evo o čemu se radi -
slika
To mi se nije dogodilo na nijednoj nvidijinoj grafičkoj (a imao sma ih nekoliko na kojima sma Crysis isprobao - 8800GTS, 8800GT, 9800GT...), i sada otkad imam ATi, prvi put. Jel zna tko u čemu je problem? Konfa je iz koj komp, OS Vista 32 (piše isto tamo). Mijenjao sma drivere, tj stavljao stare, pa isto. Skinuo i nove - 9.2, pa opet isto. A zanimljivo je da u Warheadu nema tog buga, nego je normalno kako treba biti. Pokušavao ma osim drivera mijenjati i postavke, skroz na low, te na very high - i ništa...
I imam još jedan problem, no to možda i nije do grafičke, a to je da kada loadam save (sačuvao sma stare sejvove) na zadnji level, zadnju borbu, ono na brodu, s vremenom, otprilike nakon minutu, mi se igra zamrzne. Ne cijeli komp, smao igra, ali ono, uvijek. To mi se događalo neki dan prije nego sma memoriju dogradio, ali tada je cijela igra trzala na high postavkama, no sada cijela igra ide na high jako lijepo glatko, pa ćak i ta borba, zatrzne možda u toj borbi i još 2, 3 mjesta u igri smao ako se naglo okrenem, onako, na pola sekunde, no eto, tu se zamrzne igra. Pa ako netko zna i to zašto se događa...