Citiraj:
Autor Wolverine
Kak misliš diskovi ti ispadaju van? 
|
hehe jednostavno nece radit kako treba tj ponasao se kao read only disk neki put a neki put u opce nece radit tj komp ga prepozna ali kad se treba disk pokrenut nece. Tesko za objasnit disk (prvi put kad se dogodilo) jedan sam slao na reklamaciju i kod njih je radio i onda sam prvi put posumnjao na napajanje. Preslozio sam sve kablove i sve je proradilo. Drugi put mi isplao ne samo jedan disk nego vodena pumpa 3 venta prednja 2 diska... I ponovo sve preslozio i radilo neko vrijeme i sad jedan disk koji je bio u RAID 0 (sva sreca sto sam uspio spasit vecinu sa diskova) jer se ponovo disk ponasao read only ko i prvi put.
Moja neka procjena je napajanje umire ili jednostavno nemoze podnjet sve sto imam u kompu a toga je stvarno puno 2 snimaca 6 diskova pumpa 4x120mm 2x90mm 4870x2 3 plocice rama i naravno proc i maticna poprilicno puno stvari. Sad sam iskljucio 2 diska i sad radi samo je pitanje do kada...
I sad mi ti reci svoje strucno misljenje sto bi moglo bit jer ovo me izluduje... 1.3Tb mi je izvan pogona a ovo sto imam mi je prepunjeno i treba mi rjesenje pod hitno...