View Single Post
Staro 08.03.2009., 14:10   #443
šokre
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Imao sam i ja nekih tjedan-dva tu TPower prije nego sam odlucio pretociti cijeli komp u pivo Ne znam sto ti je smetalo kod nje, meni se pokazala solidnom, cak i predobrom za lovu koju je kostala s obzirom koliko je nakrcana djidjama i da fino drzi klokic.
Evo šta je mene smetalo kod Biostarke (max je imao moju tjedan dana, ja jedno 2 tjedna)

1. Limić (IO shield) nije dobro izmjeren! (Tak da ako imate Antec 300 ili kućište koje ima najmanje odstojnike - one od 6mm ne možete oboje staviti osim ako savijate ploču - a i onda ne sjeda kak treba - za 1000 kn ja mislim da to ne moram raditi)
2. podrška koma (slao sam 3 emaila nisu odgovorili ni na jedan), manual katastrofa
3. stvari poput veliki koraci u voltaži, ne možeš isključiti IDE u biosu i sl su sitnice koje se daju ispraviti ali imam osjećej da neće

Inače ploča je ok, da ima još 2 konektora za vent (kontrola ventilatora je super! u biosu možeš namjestiti točno kolko RPM želiš), malo dotjeraniji bios i da limić nije krivo izmjeren bila bi odlična. (raspored je vrlo dobar - clear cmos ne baš al nije bed)

Ovako čovjek ima dojam da kupuje prosječan (možda riječ nije prava, prije nedorađen) proizvod po premium cijeni (to je netko rekao na xtremesystems, isto kao i da je ploča napravljena za Intel e8400, uglavnom tamo dosta ljudi nije baš naklonjeno ovoj ploči)
šokre je offline