View Single Post
Staro 08.03.2009., 04:30   #1364
Malacrass
RAKIJA

Malacrass's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Što se tič takvih provala imo sam ih hrpe, al sam odusto da ih pamtim nakon par puta.

Što je najgore kad dođem u trgovinu.
dobar dan.
a on: šta hočeš.

Kad mi tako netko odg bez nekog poštovanja u smislu Vi najrađe bi ga ubio. Tj ne mora ni bit vi samo da nije tipa: šta oš
Kad takav odg dobijem mislim da mu u sebi opsujem sve živo i mrtvom, sveto i prokleto.

Najbolje mi legne kad mi na dobar dan odgovori izvolite ili da je neka vrsta poštovanj.
I kad ja njemu ljepo dam popis ili kažem šta mi treba a on redom ljepo i pameto pokaže di je šta i da savjete koje se vole čuti i nakon takvod sporazuma doslovce ti dođe da odma sa njim budeš na ti.

Jedna od najluđih stvari koje su mi s desile su tel razgovori sa tehničkom podrškom u t-komu.

Crkne mi DSL veza i ne vraća se 10 min. zovem [bilo je 4:30 ujutro] i onda ono trenutno su svi agenti zauzeti... Reko *bit* ti onog tko te zaposlio akosi ste svi zauzetu u pola 5 ujutro. Eat shit and die... poklapam nakon 10 min čekanja.

Zovem opet nakon 10 min, ista stvar. i tako još 2 puta za redom.
sad je već oko 5 ujutro i zvoni meni mobitel, oni zovu od tamo, ženski glas, odma me jeza hvata. spika da su zauzeti bla bla bla. Čuješ ženu kako doručkuje =\.

Bili smo zauzeti sa upitima korisnika a vidimo da ste više puta zvali.

Da ne duljim. DSL link se vratio al ne mogu se spojit.

Nakon što sam ženi moro opisivat modem da je to onaj crni, sa antenom, koji dolazi u max dsl paketu, ima 7 lampica, iza reset tipku, tiku za gasit i palit, da ima 5 ulaza za kablove iza, jer žena nije znala kako izglda thompsonov modem.

10 min joj je trebalo da nađe di mi može rsetirat pass

Več vidno izgubio živce, psujem u sebi, nabijo olovku u fotelju...
Ona meni da ja odem na njihovu stranicu za korisnik i sebi mjenjam sam pass.
Pa sam se moro vratit na temu da se ja ne mogu spojit na net, već samo ma ip adresu za spajanje, pa joj ni to nije bilo jasno šta je. Reko 192.168.1.1 [minuta šutnje s njene strane].

Onda sam puko i počeo vikat.
Ženo daj mi nekog pametnog *bit* ti mater glumpavu, sovo jedna.
Pa nemojte tako gospodine ... poklapam slušalicu

Zovem nakon 2 min, javlja se neki muškarac.
Objasnim mu sve šta je.
Onajte mi username. dam
ok, evo resetiram vam liniju. gotovo. Valjda se neć sada gubit.
Jaa evo sve ok.
On:Probajte se spojit sa svojim passom.
Ja: ništa, neće.
On: Evo rsetiram Vam pass. Taj i taj je probajte.
Ja: spojeno, radi.
On: jel vam mogu još kako pomoći.
Ja: To je sve, ništa više.
Laku noć i dovišenja
On: laku noć do slušanja.

Trebalo nam ni 2 min riješit problem.