Tema: DirectX 10?
View Single Post
Staro 08.03.2009., 02:05   #23
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ne znam , čini mi se da su najveća prednost dx 10 unificirani shaderi.
Sad kad će se dx 10 iskoristit u punom sjaju nije ni bitno....
Imao sam prevelika očekivanja od viste , dx-a i tako pa je sve lagano (strahovito ) podbacilo. Sad mi je najvažnije da counterstrike source na max grafici sa reality modom 2.0 radi kako treba hehe.

I da u world in conflict ima velike razlike u osvjetljenju puno je bolje....

Jednu stvar bi naglasio.... sjeća li se tko onog trailera za crysis između 9 i 10 , na onom nosaču aviona kad se alien svagdašnji pojavi. E pa stavili su za dx9 duplo lošije texture, ISKLJUČILI kišu i tako to....... a onda prenapuhali do daske te iste stvari za dx 10 , mislim kakva je to usporedba ?

U principu vjerujem da ti shaderi i ostale kerefeke posebno onaj prelijepi dim.............. definitvno imaju potencijala.... sjeća li se tko dx10 kiše u clear skyu , nešto prelijepo kad su detalji do daske onaj bljesak po cijeloj mapi predivno....

Sad ćekamo da naprave F1 i da prelijepi grom pogodi hamiltona sprži ga (ko da je to potrebno) i ovaj se zabije u prelijepu ogradu i bolid se raspadne ko michael jackson.