View Single Post
Staro 22.07.2004., 04:43   #31
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by BSA
kak je to sve nezgodno!al medalja ima 2 strane....
imam frenda koji je masu puta fakat grdno opal i niš!
prije dve godine smo se vozili u gornjem vrapču biciklima...spuštali se niz neku uličicu di je bilo na jednom od zavoja malo pijeska...frend je zaostal i ja usporim iza zavoja da ga pričekam, a on proleti pored mene ,koči al neide (BMX),proklizuju kotači, odleti niz ulicu,zaleti se u kamen ,salto i u grmlje na leđa!digne se sav zgreba al sve u redu!!(da i BMX je preživjel )
isti taj je na novu godinu (03 na 04) pijan ko majka zemlja opal prek obične žičane ograde(ona kaj se savija) NA GLAVU! naime noge mu se nisu odvojile od poda,a štel je skočit onak pijan,A OGRADA PROPALA!!!!!!!
i SAMO BLAŽI POTRES MOZGA I KVRGA NA TIKVI!
Jebiga, to su ti pehovi.
Meni ovo ljeto isto nejde najbolje, prvo se razbio s motora (meni skoro pa ništa, na motoru šteta 7k kn ), ko će sad to popravit neznam

Onda odlučih za to vrijeme dok je motor "u kvaru" kupiti bajciklo kad sam svojeg prodo priije nego kaj sam motor kupil. Kupim biciklo, natučem 400km u dva tjedna i razbijem se ko pička (sa +30kmh) 300m od zgrade. Koljeno ošlo u kurac, makar je već ovaj tjedan kolko-tolko bolje. Na biciklu šteta cca600kn (sjebao se pogon, sic štanga i sic).

Sad razmišljan da opet stanem na role samo se bojim kak je krenulo da bi opet mogo opizdit a pošto se ide za desetak dana na more neznam kolko je to pametno

Sve u svemu, prilično skupo ljeto
marac je offline   Reply With Quote