View Single Post
Staro 07.03.2009., 21:19   #35
Sonic1984
Premium
Moj komp

Sonic1984's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ok provat cu, Imam jos jedno pitanje odnosno vise njih....pa idemo redom.........
Imam instaliranu operu pa me zanima zasto mi ne otvara odnosno prikaze stranice kao na kompu ili npr kao sta su mi se prikazivale na k800/c905, uvik mi nesto fali na stranicama a na dummy phone-ima mi je uvik sve radilo bez ikakve greske, evo da dam jedan najednostavniji primjer..... kad otvaram str supersport.hr prvo mi izbaci neka greska bla bla te kliknem na html te mi se onda otvori stranica a kad se i otvori fali mi po stranice to jest ona ponuda (mozete otvorit pomocu kompa pa cete vidit o cemu pricam), onaj dio po sredini i desno dok se onaj stupac lijevi prikaze, sa dummy telefonima nisam nikad imao problema.... (isto mi je sa explorerom). Jos jedan primjer - kad upisem u google carnet brzina, kliknem na prvi link pa tamo imate na vrhu download (testiranje brzine veze), kliknem znaci na download ono pocme sa testiranjem ali na kraju mi ne izbaci rezultat - valjda me stranica ne preusmjeri na rezultat - to je takodjer radilo pomocu opere na c905.....
Drugo pitanje - znao sam da se ne mogu gledat youtube clipovi nego samo oni mobile-verzija ali kad sam malo pretazia forume sazna sam da se mogu ipat gledat priko coreplayera koji valjda ima podrsku za to ali svaki put i kad idem gledat priko coreplayera opet mi se prikazuju u onoj losoj verziji koja je stvarno katastrofa, kako mogu namistit da mi se prikazuju u full rezoluciji ili pomocu kojeg programa ako se ne mogu pomocu navedenog playera?

P.S. Radi i mp3 za poruke, hvala

Zadnje izmijenjeno od: Sonic1984. 07.03.2009. u 21:45.
Sonic1984 je offline   Reply With Quote