View Single Post
Staro 07.03.2009., 14:13   #71
marko_1
Premium
Moj komp

marko_1's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Digni system optimized defaults,kontroler mora biti u IDE modu.Jesi siguran da taj medij s kojeg instaliravaš nije sjeban?Gdje zapne,ne pokrene uopće proces instalacije ili nešto drugo?
Glede drivera za zvuk,nemaš CD jel?Ja sam instalirao sa realtekove stranice drivere ako se dobro sjećam jednom.Od onda mi se neda komplicirat jer su i oni na CD-u ok.Znači odi na realtekovu stranicu i skini za ALC885 codec drivere.Ili još bolje,googlaj za aktualnom verzijom jer su njihovi serveri valjda najsporiji na internetu.
Evo instaliram na AHCI modu, cak radi instalacija, Vista sp1 64 bit, sa novim biosom na jmb363 vise nema AHCI+IDE opcije nego sam ostavio u native IDE... Zapinjalo je sto nije uopce pokretalo instalaciju, u pocetku kada ide onaj loading samo stoji, tj krece se animacija al se nis ne dogada ... Vidjeti cu sada kad instaliram kaj bude bilo sa zvukom...

EDIT: Nemogu instalirati intelove drivere preko setup.exe, jalja predivni message: An unknown error has occured... Preko device menagera mogu instalirati smbus, iako sumnjam da je to jedino sto taj inf driver instalira... Po pitanju zvuka imam samo jedan "tick"...

EDIT2: Rijeseno instalacijom novog drivera skinutog sa Intelovog sitea...

EDIT3: Sve rijeseno instalacijama latest drivera sa njihovih stranica, obavezan update latest biosa ploce...

Jest da je tema monolog al mozda nekome pomogne , lock...

Zadnje izmijenjeno od: marko_1. 07.03.2009. u 15:44.
marko_1 je offline   Reply With Quote