View Single Post
Staro 07.03.2009., 10:40   #713
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ako ništa drugo bar sam se na ovoj temi potrgao više od smijeha nego na svim temama u skoro 4g članstva. Autoekpert smo se trebali nazvati. Toliko testera novih modela,toliko iskusnjara na 2. god faksa,sa valjda 32g vozačkog iskustva - po nekima,pa šta ti ja znam Kia-ljubitelja na n-tu potenciju, pljuvača-golfova, pljuvača-valjda svega šta nije clio 1.2 jer je to općepoznato strava auto.

Ali smijeh je kažu zdrav,i produljuje život,nema šta nego se zahvaliti na izdašnoj količini smijeha,a elvis jadan i dalje kupuje,i 2011 će valjda,ako tema bude otvorena,u šta uopće ne sumnjam da će biti.

Sve bi trebalo ispitati,razgovor koji je obilježen općenitim,jednoznačnim i generalizirajućim valjanjima gluposti,samo vodi u brisanje postova,moderatoreve reakcije,banove,i živciranje.

Frend mi je neki dan uzeo Dodge Caliber 2.0 160ks benzinca,nije ni jahreswagen,ima 7 000km vozi ga tjedan i po već,uzduž i poprijeko hrvatske, a inače je usko surađivao i sa manje više svim test vozačima Eurolinea, tako da su auto stvarno,recimo to tako - probali. Osim šta ga je dobio za 25% manje para nego novi, ništa drugo nije minus na tom autu.

http://www.dodge.com/en/2008/caliber/

A u 2000 km koliko je napravio u tjedan dana sve se manje više vidi,bar iz prve,od držanja pravca,do ubrzavanja,rada motora,elektronike,klime,itd.

Nemojte generalizirati,normalno da neću nikad uzet rent-a-car auto, ali jahreswageni su izuzetno pristupačni cijenama,kvalitetom i zastupljenosti u našim salonima. Treba ispitati sve mogućnosti da prođe što jeftinije,a bolje.

Njegov taj iz ponude je vrijedan bližeg pogleda,i testa.To je IMO,za tu lovu, 106k kuna, teško će nać opremljeniji i bolji auto sa 110ks. Vrijedi testa bar.

thedream je offline