Tema: C#(Sharp)
View Single Post
Staro 21.07.2004., 23:18   #5
Red Drake
Registered User

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Originally posted by Costa
Ja nemam pojma o svemirskim brodovima. Kupio sam metala i sarafa i bi li mi neko htio reci kako da to slozim. A da se udruzimo i napravimo jedan
Ajde reci di da se nademo pa da ti ga pomognem slozit - pa ce mo se malo vozikat po gradu - mozda i kojeg komada dignut

Slazem se sa ovom uspordbeom - ima jos jedan aspekto koji se podudara kod gradenja svemirskih brodova i igara - velike kompanije (Valve npr.) potrose milione dolara da naprave igru - a ti bi tek tako - paf od jednom stvorio igru - kosto je costa reko - po tvojoj teoriji neko ko nema poima ni sta je svemirski brod - dobro ajde - recimo raketa - ce samo tako odlucit da napravi jednu - a oni u nasi su svi budale sto trose $$$$ i godine i stotine ljudi .
Predpostavljam da ce tvoj odgovor bit - "ja sam mislio napravit nesto jednostavno" ..... nepostoji nesto ovako - engine nemoze bit jednostavan i mora imat najmanje 10000 linija koda - a pogotovo za neku 3D pucačinu - još bi svatio da si reko da oces napravit nest 2D - al 3D pucačinu - otkud ti ova ideja ???
Red Drake je offline   Reply With Quote