Citiraj:
Autor Veki-os
Pa jel nije jednostavnije dati nekom tih 50 kn da te odveze i doveze autom?
Ni ne drndaš se u vlaku a ni ne misliš oče roba doči oštečena.
BTW:Zašto nisi išao Accentom  ?
|
kako moze biti jednostavnije, ajd samo objasni? moras nekoga moliti tu malu uslugu, ali opet uslugu. taj netko mora znati doci do te neke trgovine, ti posto trazis to nesto moras biti 100% siguran da toga necega ima na lageru da se ne ide jos jednom, moras negdje stati platit covjeku cugu barem, i jos sitnica. ovako me boli i knedla i kifla, malo poklikao sta hocu, jave ti se mailom, ti potvrdis i dobijes to nesto sto si narucio u max 48 h. i kako ovo nije jednostavnije?
btw, akcentom ne idem jer znas valjda i sam: nebi kotaci izdrzali do zagreba, popucali bi mi sicevi ako bi sjedio unutra duze vrijeme, raspala bi mi se limarija, najvjerovatnije masina propisala i jos gro uzasnih i karakteristicnih stvari za korejska govna od automobila.
ubuduce, ako nije problem, molio bi te da u neizravnom ili izravnom obracanju meni uopce ne spominjes korejce sto se automobila tice. pokazao si svoje misljenje, ok, i to je to. ovako samo izazivas i prcas, sto mozda i prihvatim i zaradim bananu na duze vrijeme. zasada lako uz podsmijeh svaki put procitam napisano, ali svatko ima granicu. ok?