Citiraj:
Autor gnomisa
na forumu imaš temu o HP-u i neke mini recenzije sa slikama...također, ne vidim problee da se dođe u ZG i pogleda monitor...usput se i zapiješ negdje i super....pogledaš na netu (npr. na nabava.net) i pogledaš koji dućani imaju HP-a...nazoveš i dogovoriš se...ili ne
|
Pa da, mislim da sam bio jasan sa zahvalama svima na recenzijama i slikama
Sto se tice ZG - pa nije to ni tako jednostavno: pazi, zasad sam kontaktirao par tvrtki (nisam imao vremena vise) i nitko nije (od onih koji su odgovorili) imao monitor na lageru. Medjutim, drago mije da je moguce pogledati monitor, ali naravno kad ga bude. A kad ce biti? Pa tesko je reci s obzirom da takav monitor i neide u velikim kolicinama, cak su mi rekli da ga zna biti i tesko nabaviti odmah, pa manje vise nitko ne riskira sa drzanjem monitora na lageru.
E sad, lagao bih da ne kazem da je moguce srediti i doci ga pogledati. Opet ima masu problema, kao posao, obaveze itd, treba to tempirati. To o zapijanju naravno slijedi

Medjutim ono sto mi je najbitnije i sto bih volio je da mi je tvrtka blizu radi jamstva - ne kazem da bi mi trebalo, dapace - nedaj boze, ali opet poucen iskustvom mislim da nebi bilo zgodno slati takvog grdosiju gore dolje ukoliko se nesto dogodi.
Uglavnom, mislio sam da netko ima iskustvo sa odredjenom tvrtkom pa se javi makar i na pp (da ne reklamira

).
Sve u svemu sve sam zagrijaniji, pa cu strpljivo cekati na priliku... Naravno, ukoliko dolar opet ne skoci, hihihi