Tema: LG BD370
View Single Post
Staro 06.03.2009., 22:53   #7
bbubanja
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
Kakav god plejer da se pojavi na tržištu uvek će se tražiti nešto više. Inače, već postoji noviji firmver od onog koji je bio instaliran u plejeru. Preuzima se preko interneta, ali iz nekog razloga download nije nikako uspevao da se završi. Iz LG-ja su mi rekli da je problem bio kod njih na serveru - ipak se još uvek radi o fazi testiranja i priprema za početak prodaje.

U ovom trenutku radi se o najkompletnijem plejeru koji zadovoljava stvarno veliki broj zahteva, a pri tome ima stvarno dobru cenu. U Srbiji će se prodavati po ceni koja će biti između 230 i 250 evra, pa verujem da slična cena biti i kod vas. Za te pare nudi mnogo više nego razni NAS uređaji ili media streameri koji koštaju isto (ili čak više) i navodno mogu da strimuju MKV format sa računara, a pri tom nemaju ni trećinu mogućnosti koje donosi LG.

Po meni, u ovom trenutku ne postoji bolji samostalni plejer (Blu-ray ili DVD), koji uz to ima odličan odnos funkcionalnosti i cene. Iako u kući imam četiri DVD plejera (svi su u nekom trenutku bili možda ne najkvalitetniji izbor, ali sigurno najfunkcionalniji za moje zahteve), kao i HD media center, već sam rezervisao jedan primerak ovog plejera za sebe i uzimam ga čim se pojavi u prodaji. On će mi zameniti dva plejera koja su trenutno u upotrebi, a dobiću i podršku za Blu-ray i MKV format, pristup YouTube filmovima "iz fotelje" i još mnogo sitnijih pogodnosti.