Tema: LG BD370
View Single Post
Staro 06.03.2009., 18:56   #4
herion
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor bbubanja Pregled postova
Kao autor teksta o LG BD370 na sajtu www.dvd-region-codes.com/blog moram da se osvrnem na jedan netačan navod u prethodnoj poruci. Nisam hteo da komentarišem ništa sve do trenutka dok nisam pročitao tekst u BUG-u o ovom plejeru, jer nisam bio siguran šta je tamo bilo napisano. Sad mogu da kažem da je jedina sličnost mog teksta sa tekstom u tom časopisu da se slažemo da se radi o fenomenalnom plejeru. Tekst koji sam postavio na sajtu je neuporedivo detaljniji nego u BUG-u (što može da uvidi svako ko pročita obe recenzije) i sa te strane se nikako ne mogu porediti.

Takođe, ne znam za BUG mada verujem da su ga i oni dobili na test, ali ja sam taj plejer zahvaljujući ljubaznosti ljudi iz LG-a imao u rukama i kao što se iz teksta na sajtu može zaključiti, detaljno sam ga testirao. A njegova prodaja, bar u Srbiji, počeće u aprilu.
Zaista mi je žao što sam svojim nespretno napisanim komentarom izazvao vaše opravdano negodovanje. Kada sam govorio o sličnosti vaše i Bugove recenzije ciljao sam na nešto sasvim drugo. Na žalost sada vidim da se to jedino moglo protumačiti onako kako ste to vi učinili i zbog toga se ispričavam. U tom kontekstu i onaj zadnji komentar sa zelenim smješkom dobiva novi smisao.Nadam se da prihvaćate ispriku.
U međuvremenu sam saznao da će se kod nas uređaj pojaviti do kraja ožujka. Na žalost potvrdu o MKV podršci nisam dobio pa se očito radi o neslužbenoj podršci(pojavio se članak na trustedreviews koji također ne spominje mkv).
Ako nije problem molio bih još par detaljaj u svezi mkv podrške-profil i rezolucija testiranih filmova, da li je materijal puštan sa DVD-a ili diska, podška za USB HD, podržani filesystem, mogu li se birati titlovi ili je to automatski i sl.

Zadnje izmijenjeno od: herion. 06.03.2009. u 19:14.
herion je offline   Reply With Quote