View Single Post
Staro 06.03.2009., 18:37   #51
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
@Antonic

ja sam siguran da jeste Nikola Tesla izumio bezžični prijenos elektricne struje no nije imao novcanih sredstava da financira te uređaje jer je banka namjerno ukinula financiranje iz jednostavnog razloga jer su bankari shvatili, kako ce oni naplacivati elektricnu energiju kad bi ono strujalo zrakom ?!

daj malo logike jel mozes vodu naplacivati ? mozes, a zake ? zato sto se voda pakira u flaše za vodu, i vodovodnim cijevima, i tko neplaca nece ju dobiti ovaj nece kupiti flasu i ovi mu zatvore ventil za vodu... i kraj price, a zrak jel mos njega naplacivati ? nemozes, a zasto ? zato jer je hvala bogu zrak svuda oko nas odnosno okruzeni smo njime i kak ces onda nekoga natijerati da naplati trosak na zrak nemozes mu ukinuti zrak niti mu ista tom covjeku napraviti isti slucaj bi bilo sa elektricnom strujom, kad bi strujalo zrakom kak ces to naplacivati nikako svi bi koristili tu struju ko sto bi koristili zrak za disanje

i bila je prica da su nakon njegove smrti FBI/CIA pobrali sve njegove papire i kakti odnijeli u sef mada mislim da su oni dalje proslijedili svojim placenim znanstvenicima da vidiju sta se iz toga dade jos iskoristiti za zaradu vrlo jednostavno, mislis da bi nasa vlada to financirala takav projekt da je moguce to ostvariti taj bezzicni prijenos ? nije bezvraga plan da se gradi nuklearna elektrana blizu granice srbije jer bi to naplacilali srbima, bosancima i mađarima, ili da je najugu blizu crne gore ista prica naplacivali bi nekom drugom jer su i sami naglasili da bi bilo dovoljno elektricne energije za izvoz

sta jos niste shvatili kako je vlada ovim kojima daje novac socijalno, da je zapravo taj novac nije dala vec ga je vratila nazad sebi drugim putem preko dopunskog zdrastvenog osiguranja kojeg svi placaju?!

jeb*** sve je to politika
DANCI je offline   Reply With Quote