Tema: DirectX 10?
View Single Post
Staro 06.03.2009., 18:07   #1
bozzomfeeder
Premium
Moj komp

bozzomfeeder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
DirectX 10?

Možda je bila već rasprava o tome,al prošlo je dosta vremena od Viste i dolaska DX10,danas su stvari dosta drugačije,svi manje više imaju jake grafičke kartice, pa odlučio i ja isprobati taj famozni DX10.
S obzirom da sam dobio karticu koja može "potegnuti" odlučih se na prvo ime naravno, Crysis. Iako je meni igra osobno smeće malo veće, odlučih je zaigrati prvenstveno da je vidim u punom sjaju,na svom računalu nakon 1 i po od kad je izešla,jer napokon imam hardware za to. Bootam ja tako u Win7, instaliram igru,puknem sve High 1280x1024 i "divim" se. Krene misija, ja bauljam po mraku onom đunglom,mislim si-šta je tu drugačije osim što vidim da mi već tu na početku osjetno padaju FPSi(na XP SP3 sve max je radilo bez trzaja cca 50 FPS) i već pomalo beštimam u sebi. Izađem na otvoreno,sunce izlazi,more,zaljev,plaža fino i krasno, opet ne vidim nikakve razlike,samo još veći pad FPSa,opet brontuljam sebi u bradu, spustim se prema kolibama,kad ono japaneri(il pitaj boga koji) ožežu po meni iz sve snage, ja ne znam kud ću, em od metaka em od 10 frejmova, pobijem sve,i njih i one kokoši đavlije,i onoga kretena u čamcu i pošaljem sve u pi#%#$# materinu i DX10 i Crysis i onog turčina prokletog koji napravi igru.

Pa da nakon 2 godine napredka tehnologije jedna jebena 9800GTX ne može gurati to smeće bez trzaja na nekoj normalnoj rezoluciji?!!?
Kako vi gledate na to i osobna iskustva s DX10? Ja znam da ga više bogami neću upalit.