Citiraj:
Autor Tomo
Mambo ili Frontier Shinobi mi mozda uzeo u obzir, samo me zanima kakvo je iznutra? Kakav je ono display na Frontier Shinobi?
|
imao ja frontier shinobi, i kuciste nije lose. display radi bez problema, i pokazuje temperature CPU/SYS/GPU. postavlja se tako sto zabijes sonde u rebra hladnjak necega, i za procesor i chipset mi je pokazivao poprilicno tocnu temperaturu usporedujuci sa biosom/everestom/necim sto ocitava temperaturu. kod graficke je malo zeznutije jer ne mozes staviti sondu negdje nego na vanjski dio hladnjaka po kojem ventilator puse cijelo vrijeme. tu mi je "lagala", tj ocitavala temperaturu sa tog mjesta gdje je naravno hladnije nego sredini hladnjaka.
jos na tom displayu, tj preko njega mozes regulirati tri ventilatora. i to u tri brzine - low/med/high. imas sat i datum, te power led-icu i isto tako za hdd.
samo kuciste iznutra kao skoro pa svako midi kuciste. lim je ok obraden iako bi mogao biti deblji (vidio sam povecu razliku izmedu jednog rebela9 i shinobija), naprijed, iza i na bocnoj stranici imaju rupe za 120mm ventilatore, te na bocnoj stranici dolazi plasticni "tuljak" (ili tunel, ne znam kako bolje reci) kojim se usmjerava zrak van kucista na ventilator procesora.
e sad, frontier nije los, ali bi osobno ipak prije isao na cm ili sharkoona. nesto od ova dva:
Kućište COOLERMASTER Elite 334, MIDI, crno, bez PS
Kućište SHARKOON Desperado Economy-Edition, MIDI, crno, bez PS.
izgledom je meni shakoon privlaciniji, ali mi se cini da cm ima generalno kvalitetnija kucista.